Vuoden 2003 Tähtituote

Vuoden Suomalainen Elintarvike - Birkkalan Spelttituotteet

tahtituote.gifBirkkalan tilan spelttituotteet valittiin Vuoden 2003 Tähtituotteeksi Elintarviketeollisuusliiton järjestämässä Vuoden Suomalainen Elintarvike -kilpailun leipä-, jauho- ja viljavalmistesarjassa keväällä 2003.

Valintaraadin perustelut voitolle olivat:

» Monipuolinen valikoima jossa hyödynnetään jo trendiksi tulleita spelttiuottteita. Kuluttajalle uusi mahdollisuus hyödyntää viljaa monipuolisesti. Perinteisesti valmistettu, kotimainen, kohtuuhintainen tuote.

» Pienehkön yrityksen markkinointi keskittynyt messuille ja erilaisiin tapahtumiin.

» Puurojen puuro, täyteläinen, pehmeä ja hyvä maku. Runsas, raikas viljan maku. Korppujen koostumus hyvä, ei kivikova, mutta ei murenevakaan.

Birkkalan tilan väki kiittää voitosta kilpailun valintaraatia, kauppiaita jotka ovat ottaneet tuotteemme valikoimiinsa sekä kaikkia niitä lukuisia henkilöitä, jotka ovat matkan varrella auttaneet meitä ja uskoneet tuotteisiimme. Suuri kiitos myös teille, hyvät asiakkamme, jotka olette käyttäneet spelttituotteitamme ja antaneet meille hyviä vinkkejä!

juhla.jpg

Kuvassa Tähtituote 2003 -palkintojen saajat. Birkkalan tilan emäntä Pirkko Larmo eturivissä äärimmäisenä vasemmalla ja isäntä Jaakko Larmo takarivissä äärimmäisenä vasemmalla. Valokuvan on ottanut Antonin Halas.

Lisätietoja kilpailusta löytyy Elintarviketeollisuusliiton kotisivuilta.


Finnish spelt from Birkkala Farm

Simo Larmo
Korvisillantie 2
25410 Suomusjärvi
Finland
Tel. +358-(0)50 339 7342
Please feel free to contact us!
simo.larmo@birkkala.fi

Riina-Sikke-Fiia.jpg

ruokaa-omasta-maasta.jpg

Good food from Finland

luomutuote.jpg

Produced organically

21-04-2015_16:36_532.jpg

Ground in a stone mill