Kotoisasti speltistä - Birkkalan tilan reseptejä

keittokirja.JPGBirkkalan "emerita" emännän Pirkko Larmon parhaita spelttireseptejä on koottu keittokirjaksi "Kotoisasti speltistä - Birkkalan tilan reseptejä". Vuonna 2007 julkaistussa kirjassa on monipuolinen valikoima reseptejä ruuanlaittoon ja leivontaan. Reseptit on ryhmitelty vuodenkierron mukaan, alkaen syksystä ja uuden spelttisadon kylvöstä, päättyen loppukesän sadonkorjuuseen. Pirkko Larmo kertoilee reseptien lomassa ruokiin liittyviä juttuja, ja mukana on myös runoja hänen suosikkirunoilijoiltaan. Kauniin piirroskuvitukseen kirjaan on tehnyt taiteilija Irmeli Matilainen. Lisäksi kirjassa on valokuvia ruuista ja leivonnaisista sekä Birkkalan tilalta. Kirja on pehmeäkantinen (kansi on mattalaminoitu), sivuja on 208.

Kirjaa on saatavissa mm. useista nettikirjakaupoista ja kirjastoista. Kirjaa voi myös tilata Birkkalan tilalta esimerkiksi sähköpostitse. Hinta on 19 euroa (sis alv.) (+ postikulut 4 euroa).

"Pirkko Larmo perheineen on julkaissut speltin ystävien iloksi kirjan, jota moni on ehtinyt toivoa." Salon Seudun Sanomat 21.11.2007


Finnish spelt from Birkkala Farm

Simo Larmo
Korvisillantie 2
25410 Suomusjärvi
Finland
Tel. +358-(0)50 339 7342
Please feel free to contact us!
simo.larmo@birkkala.fi

Riina-Sikke-Fiia.jpg

ruokaa-omasta-maasta.jpg

Good food from Finland

luomutuote.jpg

Produced organically

21-04-2015_16:36_532.jpg

Ground in a stone mill