Kotoisasti speltistä - Birkkalan tilan reseptejä

keittokirja.JPGBirkkalan "emerita" emännän Pirkko Larmon parhaita spelttireseptejä on koottu keittokirjaksi "Kotoisasti speltistä - Birkkalan tilan reseptejä". Vuonna 2007 julkaistussa kirjassa on monipuolinen valikoima reseptejä ruuanlaittoon ja leivontaan. Reseptit on ryhmitelty vuodenkierron mukaan, alkaen syksystä ja uuden spelttisadon kylvöstä, päättyen loppukesän sadonkorjuuseen. Pirkko Larmo kertoilee reseptien lomassa ruokiin liittyviä juttuja, ja mukana on myös runoja hänen suosikkirunoilijoiltaan. Kauniin piirroskuvitukseen kirjaan on tehnyt taiteilija Irmeli Matilainen. Lisäksi kirjassa on valokuvia ruuista ja leivonnaisista sekä Birkkalan tilalta. Kirja on pehmeäkantinen (kansi on mattalaminoitu), sivuja on 208.

Kirjaa on saatavissa mm. useista nettikirjakaupoista ja kirjastoista. Kirjaa voi myös tilata Birkkalan tilalta esimerkiksi sähköpostitse. Hinta on 19 euroa (sis alv.) (+ postikulut 4 euroa).

"Pirkko Larmo perheineen on julkaissut speltin ystävien iloksi kirjan, jota moni on ehtinyt toivoa." Salon Seudun Sanomat 21.11.2007


Birkkalan tilan speltti

Simo Larmo
Korvisillantie 2
25410 Suomusjärvi
puh. 050 3397342
simo.larmo@birkkala.fi

Riina-Sikke-Fiia.jpg

ruokaa-omasta-maasta.jpg

Hyvää Suomesta

luomutuote.jpg

Luomutuote

21-04-2015_16:36_532.jpg

Jauhettu kivimyllyllä